Om mig

Välkommen till Electraz

Mitt namn är Erika och jag började som hobby med gelénaglar för 2018, men sedan dess har jag valt att vidareutbilda mig även inom andra skönhetsbehandlingar för att kunna erbjuda mina kunder ett bredare sortiment av tjänster inom skönhetsvård.

Du kan läsa om alla mina behandlingar här på hemsidan men även när du klickar vidare till min bokningssida. Det går enkelt att boka tid för valfri behandling på BokaDirekt, men självklart är du också välkommen att kontakta mig om du har några frågor.

Skönhet inifrån och ut

När vi tar hand om både insidan och utsidan så gör det att vi mår bra. Skönhetsbehandlingar utförs på utsidan men har ofta en effekt även för vår insida. Det handlar om att må bra och när vi gör det så strålar vi. Hos mig kan du boka olika  behandlingar och med olika syften, jag finns här med min erfarenhet och expertis ifall du vill ha mina råd kring vad som kan passa dig bäst i fråga om färg, form och utförande. Låt mig ta hand om dig och ge dig själv lite vardagslyx eller om det är inför ett särskilt tillfälle. Varmt välkommen!

KONTAKTA MIG

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Erika Djäkenholm   Jägaregatan 21, 641 32 Katrineholm   0769-18 29 78   djakenholm17@gmail.com